به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ارونقی معاون فنی گمرک در حاشیه بازدید معاون دادستانی از گمرک شهریار، تصریح کرد: هم اکنون ۳ هزار و ۶۴۳ دستگاه کامیون در ۹ گمرک کشور دپو شده که این کامیون ها مجوز ورود دارند و ثبت سفارش شده اند.
او افزود: تعلل سازمان های ذی ربط در صدور مجوز های لازم باعث ایستایی این کامیون ها در گمرک شده است. این کامیون ها بیش از ۸ ماه تا یک سال در انبارهای گمرک دپو شده اند.
ارونقی گفت: در واقع گمرک به انباری تبدیل شده که انواع کالاها در آن دپو شده است و صاحبان کالا در نهایت گمرک را مقصر این ایستایی می دانند.
معاون فنی گمرک بیان کرد: اگر ادعا می شود واردات این کامیون ها به تولید داخل ضربه می زند چرا مجوز ورود آن از قبل داده شده است؟
او در خصوص سرم های دپو شده در انبار گمرک گفت: هم اکنون ۵۰۰ تن سرم در انبارها مانده که از سال ۹۵ به کشور وارد شده و فاسد شده اند. این موضوع به سازمان اموال تملیکی هم اعلام شده اما رسیدگی نشده است.
ارونقی بیان کرد: محموله ۲۵۰ تنی سرم بیمارهای دیالیزی هم در انبار گمرک است که تاریخ انقضای این سرم ها نگذشته است و رایزنی شده تا مستقیما به وزارت بهداشت عرضه شوند تا هر چه سریعتر به مصرف برسند.
انتهای پیام/